Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΠΡΟΑΓΩΓΗ & ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ»

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2014.
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε σύμπραξη με τα Τμήματα Επισκεπτών/τριών Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής του ΤΕΙ Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου κύκλου σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών. Το πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας. Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2012,  είναι διετές (4 διδακτικά εξάμηνα) με καθημερινές πρωινές παρακολουθήσεις. Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει εκπαιδευτική άδεια από την εργασία τους. 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, πτυχιούχοι των ΑΕΙ πανεπιστήμια της ημεδαπής ή αντιστοίχων τμημάτων της αλλοδαπής των παρακάτω τμημάτων: Ιατρικής, Οδοντιατρικής, ΦΠΨ, Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, ΜΜΕ, Νοσηλευτικής, και ΤΕΙ των παρακάτω τμημάτων: Επισκεπτών-τριών Υγείας, Δημόσιας Υγιεινής, Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Μαιευτικής, Βρεφονηπιοκομίας, καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ.  

Για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων το ΠΜΣ επιβάλει δίδακτρα που ανέρχονται στο ποσό των 1.000 ανά εξάμηνο. Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται από τους επιτυχόντες σε 4 δόσεις με την εγγραφή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου. 

Πληροφορίες για αιτήσεις:
Οι ενδιαφερόμενοι αφού ενημερωθούν για τους στόχους, το αντικείμενο, τη δομή και τη λειτουργία του ΠΜΣ την ιστοσελίδα http://healthpromotion.med.uoa.gr θα πρέπει να υποβάλουν από τις 23/4/2012 έως τις 20/6/2012 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 25 (2ος όροφος)
e-mail: chsr@med.uoa.gr


ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
τηλ 210-7482015 & 210-7487564
ΩΡΕΣ: 9:00 - 16:30 καθημερινά     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου